logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Tani aparat do zdjęć dokumentów: Rollei 5MP czy Maginon 8MP? Opinie i porady

zibit9991 18 Gru 2024 06:38 234 1
REKLAMA
  • #1 21353038
    zibit9991
    Poziom 1  
    Witam serdecznie, poszukuję jakiegoś taniego aparatu, który by zrobił w miarę czytelne zdjęcie dowodu osobistego. Nie zależy mi na robieniu profesjonalnych zdjęć. Interesuje mnie kupno taniego aparatu w okolicach 100 zł, takie jak Rollei 5MP czy Maginon 8MP. Nigdzie w sieci nie mogłem znaleźć informacji na temat takich aparatów. Wiem, że to bardzo słabe aparaty, ale chciałbym, by ich jakość była trochę lepsza niż w starych telefonach. Proszę o jakąś opinię. Z góry dziękuję za pomoc.
    AI: Jakie są Twoje oczekiwania co do jakości zdjęć? Czy zależy Ci na konkretnej rozdzielczości lub klarowności zdjęć?
    Zależy mi na w miarę czytelnych napisach w dowodzie osobistym.
    AI: Czy są jakieś konkretne funkcje lub cechy aparatu, które są dla Ciebie ważne, na przykład łatwość obsługi lub przenośność?
    Możliwość podłączenia do PC, by przerzucić zdjęcia.
  • REKLAMA
  • #2 21353077
    krzysiozak
    Poziom 40  
    Ocena: 1150
    Na śmieciach elektronicznych znalazłem urządzenia wielofunkcyjne, tusz dla kogoś się okazał za drogi, ale w urządzeniu sprawny jest skaner z którego korzystam, tobie proponuje podobne rozwiązanie, rozejrzeć się na elektro śmieciach.
    Chyba że szukasz urządzenia mobilnego.
REKLAMA