logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

LEDVANCE ORBIS Backlight 350MM: Pierścień i lampa RGB w jednym czasie?

tegger 19 Sty 2025 09:16 501 0
REKLAMA
Treść została przetłumaczona angielski » polski Zobacz oryginalną wersję tematu
  • #1 21399392
    tegger
    Poziom 1  
    Witam,
    Potrzebuję pomocy z lampą CCT z RGB Ambilight. Jest to LEDVANCE ORBIS Backlight 350MM. Oprócz Mainlight CW i WW posiada pierścień RGB, który świeci na sufit. Zainstalowany jest WB2L, który również szybko błysnął i został skonfigurowany. Jednak teraz mogę albo zapalić tylko lampę, albo pierścień, oba nie działają jednocześnie. Jedynym obejściem jest teraz flaga 3 "...Show raw PWM controller on WWW index...". Czy mogę to jakoś zrealizować za pomocą nowego selektora LED RGB CW?

Zbliżenie modułu elektronicznego ze szczegółami oznaczeń i przewodów.
    Zbliżenie modułu elektronicznego wewnątrz lampy, pokazującego połączenia kabli i komponenty na płytce.
    Zbliżenie na płytkę elektroniczną w obudowie lampy LED.
    Zbliżenie na płytkę prototypową z podłączonymi przewodami i modułem LEDVANCE ORBIS.
    Interfejs konfiguracji OpenBK7231T z listą ustawień pinów.
    AI: Könnten Sie bitte die genaue Software- or Firmware-Version angeben, die Sie zum Flashen des WB2L verwendet haben?
    OpenBK7231T_1.18.21
    AI: Czy są jakieś usterki lub protokoły, jeśli chcesz, aby zarówno lampa, jak i pierścień RGB były używane w sposób ciągły?
    nein
  • REKLAMA
REKLAMA