Witam. Przy uruchamianiu win7 zatrzymuje mi się na tym obrazku i dalej nie idzie. Można odzyskać system bez ponownej instalacji? Uruchamiałem USB instalacyjny Win7 ale opcji naprawy Windows nie da się uruchomić. Może to problem z mbr...
Dzięki. Wyszło na to że brakuje mi partycji systemowej na której są pliki do rozruchu systemu... Da się ją wgrać na ten sam dysk co win 7 nie na ruszając samego systemu?
✨ Użytkownik ma problem z uruchomieniem systemu Windows 7, który zatrzymuje się na ekranie startowym. Próby naprawy za pomocą nośnika USB nie przynoszą efektów, a użytkownik podejrzewa problem z MBR lub brak partycji systemowej. W odpowiedziach sugerowane są różne kroki diagnostyczne, takie jak sprawdzenie widoczności dysku w BIOS, ustawienie kolejności bootowania oraz użycie narzędzi do analizy dysku, takich jak GSmartControl i GParted, z wykorzystaniem bootowalnego pendrive'a z Ventoy. Użytkownik odkrył, że brakuje mu partycji systemowej, co może być przyczyną problemów z uruchomieniem systemu. Wygenerowane przez model językowy.