Witam,
Mam sflashowany monitor temperatury i wilgotności WSD400H tuya: https://french.alibaba.com/product-detail/HOT...Desktop-Wall-Mounting-Low-11000008227998.html
Swój kupiłem dawno temu na Aliexpress, nie wiem czy teraz to ten sam model.
Jest łatwa do flashowania jak wszystkie inne płyty CBU.
Mogę odbierać temperaturę i wilgotność za pomocą oprogramowania układowego ze sterownikiem SHT3X dla czujnika ht30
Nie działa mi wyświetlacz, nie wiem jak użyć sterownika BL55028 do wyświetlacza, może ktoś pomoże?
SDA jest podłączone do P15, a SCL do P17 CBU
Nie używam baterii, zasilam urządzenie przez USB
AI: Czy możesz nam powiedzieć, jakiego oprogramowania układowego lub platformy używasz na WSD400H (jak Tasmota, ESPHome lub coś innego)?
OpenBK7231N_1601_merge_4e0edb709da7.bin
AI: Kiedy próbujesz użyć sterownika BL55028 dla wyświetlacza, czy widzisz jakieś komunikaty o błędach lub czy wyświetlacz w ogóle coś pokazuje (np. pozostaje pusty, migocze lub coś innego)?
Cokolwiek, tylko puste
Mam sflashowany monitor temperatury i wilgotności WSD400H tuya: https://french.alibaba.com/product-detail/HOT...Desktop-Wall-Mounting-Low-11000008227998.html
Swój kupiłem dawno temu na Aliexpress, nie wiem czy teraz to ten sam model.
Jest łatwa do flashowania jak wszystkie inne płyty CBU.
Mogę odbierać temperaturę i wilgotność za pomocą oprogramowania układowego ze sterownikiem SHT3X dla czujnika ht30
insmod napisał:
Nie działa mi wyświetlacz, nie wiem jak użyć sterownika BL55028 do wyświetlacza, może ktoś pomoże?
SDA jest podłączone do P15, a SCL do P17 CBU
Nie używam baterii, zasilam urządzenie przez USB
Cytat:
{
"vendor": "Tuya",
"bDetailed": "0",
"name": "WiFi Temperature Humidity sensor",
"model": "WSD400H-A006",
"chip": "BK7231N",
"board": "TODO",
"flags": "1028",
"keywords": [
"TODO",
"TODO",
"TODO"
],
"pins": {
"7": "SHT3X_SCK;0;0",
"8": "SHT3X_SDA;1;2",
"9": "Btn;0",
"15": "SoftSDA;0",
"17": "SoftSCL;0",
"28": "Rel;4"
},
"command": "startDriver SHT3X",
}
AI: Czy możesz nam powiedzieć, jakiego oprogramowania układowego lub platformy używasz na WSD400H (jak Tasmota, ESPHome lub coś innego)?
OpenBK7231N_1601_merge_4e0edb709da7.bin
AI: Kiedy próbujesz użyć sterownika BL55028 dla wyświetlacza, czy widzisz jakieś komunikaty o błędach lub czy wyświetlacz w ogóle coś pokazuje (np. pozostaje pusty, migocze lub coś innego)?
Cokolwiek, tylko puste