Racja nie ma co się o takie pierdoły kłucić bo naprawdę jest to bez celu, wpierw chcę sie dowiedzieć co Ty sądzisz czemu sie tamte altusy rozpadły, jak zauważyłem to miały dość mocno zbity bok więc chyba spadły bo były podwieszone (z tyłu mocowania) i dlatego wypadło bo wilgoci tam nie podejżewam. Wspomnę że altusy 75 które ostatnio (miesiąc temu do regeneracji) miałem jeszcze zupełnie inaczej były klejone - tył i przód wklejony bez "podstawek" które trzymały od środka ale też i kolumny się od siebie różniły też w wyglądzie, były to dwie normalne kolumny czyli lewa i prawa a nie dwie lewe czy dwie prawe. Rok produkcji 1981. Tabliczki metalowe oraz wytłumienie w postaci wora z "watą" a nie jak w późniejszych kawał "szmaty".
PS: zbiorowo kupuje stare konstrukcje PRLowskie by potem regenerować na oryginalnych podzespołach korzystając z możliwości i znajomości w fabryce aby potem je wyprzedawać między innymi na giełdach i allegro.
PS: zbiorowo kupuje stare konstrukcje PRLowskie by potem regenerować na oryginalnych podzespołach korzystając z możliwości i znajomości w fabryce aby potem je wyprzedawać między innymi na giełdach i allegro.