Musialem zadac to pytanie bo juz nie mam pomyslow co do tego telefonu.Trafil do mnie calkiem martwy,nie chcial sie komunikowac ani sie nie wlanczal,nie robil tez slynnego bzzzzzz.Zaczolem od TP i prubowalem sie polanczyc ale lipa,postanowilem wykapac plyte i eureka,obudzil sie ale nie do konca.Telefon sie zaczol lanczyc i moglem go przefleszowac ale nie wiedzialem jaka wersja softu w nim siedzi poniewaz w sst nie pokazuje wersji softu.W programie freia pokazuje wersje softu ale niestety fon z tym progosem mi sie nie lanczy.Wyczytalem gdzies ze jak jest flesz ''intela'' to telefon z freia nie polanczy sie,zas z ''amd'' lanczy sie bez problemow o czym sam sie przkonalem ostanio robiac c60.Wgrywalem rozne wersje softow ale lipa,dalej sie nie che wlanczac chociaz na jednej wersji,podajze v7 zaczol sie na chwile odzywac i robic bzzzzz,nawet sie diody na wyswietlaczu na moment zapalily.Usterka niby prosta do zrobienia,repain imei i powinien wstac.Wiem na 100% ze telefon ma sparwna elektronike i nie zdazylo mi sie zebym jak do tej pory nie postawil jakiegos,ten to jest wyjatkowy uparciuch.Robie to zwyklym kablem i robie tak kazdego i zawsze,no czasami z malymi oporami stawiam na nogi.Moje pytanie jest nastepujace,jaka wersje softu wgrac zeby ten telefon ozyl,i prosze o pomoc kogos kto ma duze doswiadczenie z tymi telefonami a nie kogos kto czai cos tam w temacie.