Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamhosunio napisał:nie mam stałego zasilania na 7 i 9, jest tylko jak brama się otwiera lub zamyka
hosunio napisał:Jak to zasilanie na stałe włączyć może ktoś wie.
rokbok napisał:Zacisk 2 jest dla oplotu anteny, powinna to być masa, podłącz multimetr pod 2 i 9, sprawdź czy będzie tam spodziewane napięcie 24 V
hosunio napisał:brama sama się otwiera/zamyka co ok 30s, nie mam czujnika otwarcia i może dlatego
rokbok napisał:hosunio napisał:Jak to zasilanie na stałe włączyć może ktoś wie.
Sprawdziłeś to co napisałem?
rokbok napisał:Zacisk 2 jest dla oplotu anteny, powinna to być masa, podłącz multimetr pod 2 i 9, sprawdź czy będzie tam spodziewane napięcie 24 V
hosunio napisał:nie, napięcie jest ok 4 minut jak włączę power i sterownik ma włączona diodę power.
hosunio napisał:z pilota działa ok
hosunio napisał:Nie do końca w sumie,, lampa flash też wtedy nie działa a jej zasilania nie podam
Cytat:Po wykonaniu automatycznego przyuczenia, elektroniczny układ przechodzi automatycznie w stan czuwania po 5 minutach, w przypadku braku
poleceń, aby zaoszczędzić energię.
W stanie czuwania, wszystkie kontrolki są zgaszone.
W celu sprawdzenia, czy napęd jest zasilany lub w celu sprawdzenia/zmiany ustawień, należy nacisnąć i przytrzymać przez 2 sekundy przycisk , aby
wzbudzić elektroniczny układ. Elektroniczny układ automatycznie przechodzi w stan czuwania po 5 minutach, w przypadku braku poleceń.