Witam, mam problem z internetem domowy w sieci plus. Mam router ZTE MC801a i antenę zewnętrzną signalflex TF23 i coś ostatnio szwankuje , zmieniłem ostatnio kartę , nowa umowa i się zaczął problem, nie wiem czy od resetu czy zbieg okoliczności . Internet działa od resetu jakąś godzinę a potem padaka , jakość spada na maxa i Ping z 20 na kilkaset, reset pomaga na chwilę. Czy to siada router czy anteny zewnętrzne ? Jak to sprawdzić .
AI: Podaj proszę swoją lokalizację (przynajmniej miejscowość albo okolice), żeby sprawdzić jak wygląda zasięg i obciążenie sieci w Twojej okolicy.
Zielona Góra, osiedle na olimpie
AI: Jak wyglądają parametry sygnału (siła sygnału, pasma LTE, ewentualnie screeny z panelu routera albo z aplikacji typu NetMonster/Field Test)?
LTE+ siłą 4 na 5
AI: Podaj proszę swoją lokalizację (przynajmniej miejscowość albo okolice), żeby sprawdzić jak wygląda zasięg i obciążenie sieci w Twojej okolicy.
Zielona Góra, osiedle na olimpie
AI: Jak wyglądają parametry sygnału (siła sygnału, pasma LTE, ewentualnie screeny z panelu routera albo z aplikacji typu NetMonster/Field Test)?
LTE+ siłą 4 na 5