Witam, potrzebuję schematu po zakupie dmuchawy (nagrzewnicy wodnej) valcano vr mini o nr katalogowym 1-4-0101-0455
Nie umiem podłączyć sterownika, mam 2 szt.
1 szt. z numerem katalogowym 1-4-0101-0453
Oraz drugi o nr: 1-4-2801-0157
Czy ktoś może rozpisać jak dla upośledzonego
żebym w końcu mógł uruchomić i sterować mocą nadmuchu? Z góry dzięki
AI: Masz może instrukcje obsługi albo instalacji do tej dmuchawy lub sterowników? Jeśli tak, to czy są tam jakieś schematy, których nie rozumiesz, czy kompletnie nic nie ma?
Są schematy. Po podłączeniu według schematu dmuchawa chodzi ciągle, sterownik po wyłączeniu nie wyłącza dmuchawy
AI: Jakie przewody/kable masz dostępne przy dmuchawie i sterownikach? Wiesz może, które odpowiadają za zasilanie, sterowanie itp., czy potrzebujesz też rozpiskę co do każdego kabelka?
Kable zwykle 1,5 mm, wiem, które odpowiadają za zasilanie
Nie umiem podłączyć sterownika, mam 2 szt.
1 szt. z numerem katalogowym 1-4-0101-0453
Oraz drugi o nr: 1-4-2801-0157
Czy ktoś może rozpisać jak dla upośledzonego
AI: Masz może instrukcje obsługi albo instalacji do tej dmuchawy lub sterowników? Jeśli tak, to czy są tam jakieś schematy, których nie rozumiesz, czy kompletnie nic nie ma?
Są schematy. Po podłączeniu według schematu dmuchawa chodzi ciągle, sterownik po wyłączeniu nie wyłącza dmuchawy
AI: Jakie przewody/kable masz dostępne przy dmuchawie i sterownikach? Wiesz może, które odpowiadają za zasilanie, sterowanie itp., czy potrzebujesz też rozpiskę co do każdego kabelka?
Kable zwykle 1,5 mm, wiem, które odpowiadają za zasilanie