Nie rozumiem tych ludzi, którzy krytykują i kpią sobie z gościa próbującego stuningować rower. Co złego jest w tym nowatorskim pomyśle. Jeżeli niektórzy wolą być zwykłymi próżniakami nie odróżniającymi się od reszty, to nie oznacza że muszą oni krytykować człowieka który lubi być oryginalny. Nie wprowadzasz nowości, to nie śmiej się z innych, który mają fajne pomysły!!! Ja sam zaczynam interesować się tuningiem rowera. MODowanie roweru zaczyna być popularne, z pewnością zostanie zaakceptowane jak tuning samochodów. Przecztałem kilka ciekawych pomysłów na przeróbki roweru, jednak mam jeszcze inne. Można również zamocować neony( np. diodowe są dostępne na allegro po atrakcyjnych cenach), dospawanie stopek od motoru też nie byłoby złą rzeczą. Sporządziłem sobie kilka projektów nowego roweru, jednak czas, aby je przelać na rower. Ale nie jest to na pewno wszystko co można zrobić przy rowerze, tak więc proszę innych by napisali ciekawe pomysły na niezły MOD roweru. Niezłym pomysłeł byłoby dospawanie ramy( jeżeli macie miejsce) i wcześniejsze wsadzenie do niej neonków diodowych, potem można nawiercić kilkanaście dziór i dałoby to SPOOX efekt. A ludzie wyśmiewający takich jak ja lepiej niech nie piszą żadnych niepotrzebnych komentarzy !!!