Odebralem nie dawno swojego mc60 z serwisu. Telefon dzialal, ale zeby nie bylo zbyt wesolo to okazalo sie ze cos jest nie tak z glosnikiem.. Dzwonki ciche, podczas rozmowy tez. Gdzies wyczytalem ze mozna to naprawic akutalizujac soft. Sciagnalem oryginalny update ze strony siemensa. Pokazal zeby wcisnac czerwona sluchawke, wiec wcisnalem.. nic sie nie dzialo (prawdopodobnie jest po TP). Odlaczylem telefon. Okazalo sie ze nie odpala. Odpalilem freye, wgralem eeprom. Odpalal i bzyczal. Wgralem bootcore, tez. Odpalilem sst i zaczalem wgrywac fullflasha. Zawiesil sie przy 8% bo prawdopodobnie mam cos nie tak z portem COM. Telefon przestal bzyczec. W ogole nie odpala. Wgralem firmware, bootcore, eeprom, zrobilem unlock, ustawilem IMEI i nic.. Co robic ? Mam drugi komputer i na nim juz to robilem, poniewaz w moim wyskakiwaly we frei bledy zapisu, czy tez usuwania blockow przy flashowaniu.
Probowac na drugim kompie na sst ? Co wgrywac ? W jakiej kolejnosci ? Prosze pomozcie bo juz mnie grzeje.. Siedze drugi dzien i nic. BTW.. nie znalazlem odpowiedzi na moje pytanie na forum. Nie wiem, moze nie umiem szukac. Prosze o pomoc. Pozdr
Dodano po 1 [minuty]:
Aha, nie wiem czy jest TP ciety, bo czy ustawie bootcore bug, czy normal, czy java patcher to i tak idzie.. Nie wiem co to znaczy, w siemensach niestety jestem zielony ;/
Dodano po 46 [minuty]:
Na sst przy 86% wyskoczyl error.
cos tam beyond end of file.. Wrzucam freia fubu zobacze czy pojdzie. jak nie to bootcore.. ehh
pomoze mi ktos ?
Probowac na drugim kompie na sst ? Co wgrywac ? W jakiej kolejnosci ? Prosze pomozcie bo juz mnie grzeje.. Siedze drugi dzien i nic. BTW.. nie znalazlem odpowiedzi na moje pytanie na forum. Nie wiem, moze nie umiem szukac. Prosze o pomoc. Pozdr
Dodano po 1 [minuty]:
Aha, nie wiem czy jest TP ciety, bo czy ustawie bootcore bug, czy normal, czy java patcher to i tak idzie.. Nie wiem co to znaczy, w siemensach niestety jestem zielony ;/
Dodano po 46 [minuty]:
Na sst przy 86% wyskoczyl error.
cos tam beyond end of file.. Wrzucam freia fubu zobacze czy pojdzie. jak nie to bootcore.. ehh
pomoze mi ktos ?