Dodano dnia 28.10.2003 - temat po kilku miesiącach pobił rekordy oglądalności i stał się pewnego rodzaju kompendium wiedzy o subwooferach i głośnikach. Znajdziesz tutaj odpowiedzi na wiele pytań związanych z konstruowaniem i innymi zagadnieniami z zakresu elektroakustyki.
m d c s
Zapraszam też na moją stronę, gdzie jest trochę teorii elektroakustyki i wiele konstrukcji subwooferów aktywnych - www.mdcs.elektroda.net
Chcę zapoczątkować wątek na temat głośników, kolumn i subwooferów. Wiele się o tym piszę, ale nie każdy wie na co zwrócić uwagę, jaki głośnik kupić np. na subwoofer.
Proszę o dzielenie się spostrzeżeniami i o zadawanie pytań.
Służę dużym doświadczeniem w tej dziedzinie.
Pozdrawiam wszystkich.
Pozwolilem sobie temat odkleic - przyklejonych jest dosc sporo. Okolo roku temu przejrzen bylo niewiele mniej, stad chyba stracil nieco na aktualnosci - nie mowiac o tym, ze to forum w forum i polapac sie jest rzecza niemozliwa...
tomaszo
m d c s
Zapraszam też na moją stronę, gdzie jest trochę teorii elektroakustyki i wiele konstrukcji subwooferów aktywnych - www.mdcs.elektroda.net
Chcę zapoczątkować wątek na temat głośników, kolumn i subwooferów. Wiele się o tym piszę, ale nie każdy wie na co zwrócić uwagę, jaki głośnik kupić np. na subwoofer.
Proszę o dzielenie się spostrzeżeniami i o zadawanie pytań.
Służę dużym doświadczeniem w tej dziedzinie.
Pozdrawiam wszystkich.
Pozwolilem sobie temat odkleic - przyklejonych jest dosc sporo. Okolo roku temu przejrzen bylo niewiele mniej, stad chyba stracil nieco na aktualnosci - nie mowiac o tym, ze to forum w forum i polapac sie jest rzecza niemozliwa...
tomaszo