Witam kolegów chciał bym się was poradzić dostałem w/w fax panasonica i ku mojemu zdziwieniu okazało sie że po wymianie bezpiecznika fax odpalił znaczy sie zaswiecil i była reakcja klawiszy ale jak wpiołem do lini telefonicznej miałem w słuchawce ciszę ale to nie był koniec po włączeniu kopiowania ten zielony klawisz po prawej stronie zielony poprostu spalił się ponownie bezpiecznik może macie jakiś pomysł i doświadczenie w w/w usterce i czy wogle warto to naprawiać po za tym w/w fax posiada niemieckie menu na wyświetlaczu czy jest możliwość zmienić na polskie ewentualnie na angielskie z gory wielkie dzięki za pomoc i prosze o każdą instrukcje jaką mam wykonać by sprawć by fax zadziałał może jest na elektrodzie schemat to będę wdzięczny bo przyznaje że nie moge znaiść dzieki pozdrawiam
Koledzy ten fax pracował już tu w kraju i po wymianie spalonego bezpiecznika wszystko swieci reaguje tak jak pisałem z tym ze jak podaje kartke i wciskam klawisz zielony to sie pali ten bezpiecznik
A ważna żecz bezpiecznik który się pali to nie jest to bezpiecznik po stronie 230 v~ tylko po stronie gniazda do płyty faxu
Koledzy ten fax pracował już tu w kraju i po wymianie spalonego bezpiecznika wszystko swieci reaguje tak jak pisałem z tym ze jak podaje kartke i wciskam klawisz zielony to sie pali ten bezpiecznik
A ważna żecz bezpiecznik który się pali to nie jest to bezpiecznik po stronie 230 v~ tylko po stronie gniazda do płyty faxu