Po ostatniej awanturze: https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic803006.html która wybuchła po moim ogłoszeniu związanym z poszukiwaniem przeze mnie rozpisek desta {notabene część rzeczy już otrzymałem, za co dziękuję}, oraz sugestiom moderatora jankolo, co prawda niezbyt związanego z tym działem, aczkolwiek bardzo czujnego na wszelkie uchybienia, czas chyba pomyśleć nad utworzeniem przez aktywnych użytkowników tego forum, oraz mniej zaangażowanych{z różnych powodów}, aczkolwiek doswiadczonych montażystów zamkniętego lub ograniczonego dla dyletantów forum. Skoro zamknięte fora mają serwisanci pralek
, drukarek
, spawarek
, GSM
, a nawet krótkofalowcy
, to chyba bez absolutnie żadnych wątpliwości powinno istnieć zamknięte forum pod tytułem "zabezpieczenia i alarmy"
, bo niby dlaczego nie
Bez zbytniego intelektualnego wysiłku widać, że jest to najbardziej uprawniony do bycia zamkniętym dział, co nie da się ukryć, zasugerował mi w podanym wyżej linku otwarcie kolega, moderator jankolo. Więc skoro sugeruje to nawet tak utytuowany moderator, myślę, że można to odebrać jako zielone światło do działania. Liczę na wydatną pomoc i zaangażowanie Błażeja, jako aktualnego moda i renqien'a, którego nie muszę chyba przedstawiać. Mam nadzieję, że poświęcą oni swój czas i zaopiekują się przy naszej pomocy takowym działem i pewnie przy kulturze osobistej użytkowników, którzy ewentualnie weszłyby w ten projekt, nie będą przepracowani i zbyt zestresowani. Przy aktualnym postępie technologi oraz pewnych rozwiązań, istotnym staje się oprócz doświadczenia praktycznego, dostęp do informacji oraz dokumentacji. W niektórych samochodach po prostu bez konkretnej informacji, z probówką czy miernikiem możemy się bujać do osr...... śmierci
i dobrze będzie jak czegoś nie nawywijamy. Nie muszę tłumaczyć korzyści wynikających z utworzenia takiego forum. Czekam na Wasze opinie i aktywną dyskusję, bo formuła naszego działu w takiej fornie, w jakiej jest, czyli profesjonaliści plus przedszkole, tudzież szkólka niedzielna, zdaje się wyczerpywać i nie mieć przyszłości.
Propozycja dotyczy również systemów w obiektach. Moim skromnym zdaniem, tym tematem, jako najbardziej zaangażowany, oraz czego nie da się ukryć profesjonalista, mógłby zająć się sharp.
Propozycja dotyczy również systemów w obiektach. Moim skromnym zdaniem, tym tematem, jako najbardziej zaangażowany, oraz czego nie da się ukryć profesjonalista, mógłby zająć się sharp.