Płyta główna : Asus A7V8X-X
Wersja płyty głównej : 1.01
Wersja BIOS płyty głównej : 1013
Dostawca Karty VGA : pALIT
Model Karty VGA : PALIT GeForce 6200
Chipset Karty VGA : NVidia
Typ Procesora : Athlon Xp 2300
Dostawca Pamięci : Kingston
Typ Pamięci : DDRAM,400
Pojemność Pamięci : 1 G
Dostawca Dysku twardego : Seagate
Model Dysku twardego : ST340015A
Pojemność Dysku twardego : 40 Gb
*System Operacyjny : Win XP
[Opis problemu]
Przy próbie reinstalacji systemu Windows Xp,instalacja kończy się przy sprawdzaniu konfiguracji sprzętowej komputera czyli na samym początku.Na innym komputerze instalacja na tym dysku przebiegła prawidłowo.Bios uaktualniłem do wersji 1013 ale bez zmian.Dysk wykrywany w biosie prawidłowo.Wymiana karty graficznej oraz pamięci też nic nie zmieniła.kable sprawdzone .Kombinacje z taśmami,zworkami,primary ,sekondary przerobione.Przed reinstalacją na dysku był zainstalowany windows xp.Linux nigdy nie był instalowany.
Nie mam niestety innej karty graficznej aby przeprowadzić instalke z inną kartą.
ACPI-disabled.
Może jeszcze ktoś mi coś podpowie co z tym zrobić?(wyrzucał niebęde
)
Pozdrawiam
Wersja płyty głównej : 1.01
Wersja BIOS płyty głównej : 1013
Dostawca Karty VGA : pALIT
Model Karty VGA : PALIT GeForce 6200
Chipset Karty VGA : NVidia
Typ Procesora : Athlon Xp 2300
Dostawca Pamięci : Kingston
Typ Pamięci : DDRAM,400
Pojemność Pamięci : 1 G
Dostawca Dysku twardego : Seagate
Model Dysku twardego : ST340015A
Pojemność Dysku twardego : 40 Gb
*System Operacyjny : Win XP
[Opis problemu]
Przy próbie reinstalacji systemu Windows Xp,instalacja kończy się przy sprawdzaniu konfiguracji sprzętowej komputera czyli na samym początku.Na innym komputerze instalacja na tym dysku przebiegła prawidłowo.Bios uaktualniłem do wersji 1013 ale bez zmian.Dysk wykrywany w biosie prawidłowo.Wymiana karty graficznej oraz pamięci też nic nie zmieniła.kable sprawdzone .Kombinacje z taśmami,zworkami,primary ,sekondary przerobione.Przed reinstalacją na dysku był zainstalowany windows xp.Linux nigdy nie był instalowany.
Nie mam niestety innej karty graficznej aby przeprowadzić instalke z inną kartą.
ACPI-disabled.
Może jeszcze ktoś mi coś podpowie co z tym zrobić?(wyrzucał niebęde
Pozdrawiam