Witam poszukuję sprzętu do przewijania silników elektrycznych proszę o pomoc
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamWojciechKrajewski napisał:Witam poszukuję sprzętu do przewijania silników elektrycznych prosze o pomoc
Vegeta_1906 napisał:zapomniałeś o wielu rzeczach... folia do wyściółki, mikrometr, lakier, Drut - to największa inwestycja, ale to tylko kilka rzeczy w morzu potrzeb! Z prasą się nie zgadzam, mam inny patent na wciskanie łożysk, nie uszkadzając ich! Co do pieca też się nie zgadzam, ja grzeję silniki na trafo 3~ 48V i przy odpowiednim spięciu, (D lub Y lub jeszcze inaczej) silnik odpowiednio szybko sie nagrzewa![]()
ps. marcint2525 jaki największy silnik przezwajałeś?
pozdrawiam
marcint2525 napisał:
750 kW
Cytat:Co do pieca też się nie zgadzam, ja grzeję silniki na trafo 3~ 48V i przy odpowiednim spięciu
Vegeta_1906 napisał:zapomniałeś o wielu rzeczach... folia do wyściółki, mikrometr, lakier, Drut - to największa inwestycja, ale to tylko kilka rzeczy w morzu potrzeb! Z prasą się nie zgadzam, mam inny patent na wciskanie łożysk, nie uszkadzając ich! Co do pieca też się nie zgadzam, ja grzeję silniki na trafo 3~ 48V i przy odpowiednim spięciu, (D lub Y lub jeszcze inaczej) silnik odpowiednio szybko sie nagrzewa![]()
ps. marcint2525 jaki największy silnik przezwajałeś?
pozdrawiam