Witam, chciałbym zaprezentować wzmacniacz który zrobiłem z kolegą, od razu napisze iż proszę o wyrozumiałość ponieważ jest to nasza pierwsza tak "poważna" konstrukcja a chcieliśmy zrobić coś ambitnego. Wzmacniacz jest jeszcze nie dokończony ponieważ nie ma jednego tranzystora, jutro dokończymy całkowicie wraz z zasilaniem i pokażemy fotki.
przepraszam za jakość zdjęć ale robione telefonem, dodam jeszcze ze tranzystory to zamienniki (BD911 i BD912) i musiałem zrobić na kablach ponieważ emiter i bazę mają odwrotnie niż te ze schematu.
tu fotka schematu
w opisie pisało że wzmacniacz ma moc 200watt, ale zostałem uświadomiony iż takiej na pewno nie ma. czekam na wasze zdanie na temat tej konstrukcji
@Edit:
dodaje jeszcze liste elementów
przepraszam za jakość zdjęć ale robione telefonem, dodam jeszcze ze tranzystory to zamienniki (BD911 i BD912) i musiałem zrobić na kablach ponieważ emiter i bazę mają odwrotnie niż te ze schematu.
tu fotka schematu
w opisie pisało że wzmacniacz ma moc 200watt, ale zostałem uświadomiony iż takiej na pewno nie ma. czekam na wasze zdanie na temat tej konstrukcji
@Edit:
dodaje jeszcze liste elementów
Fajne? Ranking DIY