witam.Mam pewien problem z kartą graficzna natomiast opisze całą historie.Miałem 2 lata temu komputer z płytą główną asrock k7vt8x z procesorem athlon 2000 512mb ram kartą graficzną ati 9250.Wszystko było ok, choć płyta główna już miała wywalone dość mocno kondensatory ale działała jako tako.Zakupiłem na allegro kartę graficzną tak jak w opisie z takim dużych chłodzeniem Ati artcik cooling czy jakoś tak oraz z radiatorkami na pamięciach oczywiście w 100% sprawna.Po zainstalowaniu ją w owym sprzęcie wszystko działa bez problemu, w tedy nie testowałem gier ale internet muzyka itd wszystko działało aż nagle płyta siadła.Nie zdążyłem jej przetestować i tak wszystko leżało na strychu aż postanowiłem wymienić płyte główną na Asrock KT600-upgrade nową.Wszystko poskładane zainstalowane sterowniki.Czas testowania, oczywiście 3d mark 2001 na początek.Pierwszy test wszystko ładnie pięknie dużo fps :)Drugi test ze smokiem po chwili pokazuje jakieś śmieci na ekranie i po chwili komputer zwisa... Myślałem że zasilanie za słąbe350W zmieniłem na 400W i to samo...Rozkręciłem chodzenie i okazało się że nie ma nic pasty tzn pasta była tylko na 3,4 na rdzeniu... Oczywiście dodałem nową pastę, skręciłem i test 3d mark 2001 przebiegło bez problemu:) Czas na 3d mark 2003.Przy teście z goblinem komputer się zawiesza.... i tak w kratke przy tym teście.Znowu wykręciłem chodzenie i okazało się że chłodzenie nie przylega prosto do rdzenia ponieważ kondensator polimerowy opierał się o chłodzenie o minimetr za wysoko na roku więc postanowiłem zmodernizować chłodzenie troszkę je zeszlifując tak żeby równo przylegał do rdzenie i oczywiście tak było.Zainstalowałem grę Test drive unlimited i przy wpisywaniu klucza wyskoczyła ruchoma szachownica.Następnym razem przy wpisaniu klucza uruchomiłem grę pograłem z 5 minut i znowu to samo,śmieci na ekranie itd... Nie mam pojęcia co jest z tą kartą, nie jest podkręcana taktowania są w normie.Co to może być?? Pozdrawiam