Dzień dobry! Mam taki problem z odtwarzaczem dvd Wiwa (dvd player hd-238). Chociaż właściwie nie wiem, czy to problem z odtwarzaczem. Otóż zgrałam na płytę kilkanaście filmików (takie skecze kabaretowe)- większość przerobiłam programem Video Converter na pliki typu avi (były najczęściej w formacie flv albo jakimś, co ja już nawet nie pamiętam nazwy)- i dvd odtwarza tylko niektóre pliki. Nie wiem właśnie, czy przyczyna tkwi w dvd, czy może coś schrzaniłam przy tym konwertowaniu.... . Jestem zupełnym laikiem technologicznym, więc proszę o pomoc i wyrozumiałość. Pozdrawiam.
3.1.15. (11) Zabronione jest publikowanie wpisów przedstawiających problem, bez podania wystarczającej liczby informacji umożliwiającej zajęcie merytorycznego stanowiska przez innych Użytkowników forum. Tytuł wpisu powinien zawierać markę, model oraz skrótowy opis usterki.
Proszę poprawić
arko
3.1.15. (11) Zabronione jest publikowanie wpisów przedstawiających problem, bez podania wystarczającej liczby informacji umożliwiającej zajęcie merytorycznego stanowiska przez innych Użytkowników forum. Tytuł wpisu powinien zawierać markę, model oraz skrótowy opis usterki.
Proszę poprawić
arko