Hejka! Ostatnio, tzn. jakiś miesiąc temu rozwodziłem się na temat budowy pieca gitarowego. Pisałem, że mam głośnik 888 300Watt i końcówkę mocy 100Watt. Porzebowałem przedwzmacniacza do tego i dzięx dla "tremolo", że mi udostępnił schemacik. Myślałem że końcem moich problemów będzie dodanie do tego zestawu głośnika wysokotonowego, efekt jakiś był ... ale przez to że mam wrażliwy słuch nie był wystarczający. Czas na zdemontowanie głośników i wstawienia tam jakiegoś szerokopasmowego "demona" 100Watt
Potrzebuję waszej pomocy w doradzeniu mi jaki głośnik mógłby pasować do pieca gitarowego. Wtedy ktoś napisał o Altusach, iż ponoć są dobre.
Rozumiem że chodzi tu o sławetne Tonsil Altus.
Niestety nie mam pojęcia gdzie można kupić głośniki w moim mieście Łodzi, jakie to powinny być głośniki i ile kosztują. Fakt jest taki że mam budżet do 50zł. TO JEST TOTALNY MAX. Najlepiej gdyby szukany głośnik miał 25cm średnicy i 100Watt. Plizzz .Help me:) - o jak ja tego nie lubie! (tom)
Potrzebuję waszej pomocy w doradzeniu mi jaki głośnik mógłby pasować do pieca gitarowego. Wtedy ktoś napisał o Altusach, iż ponoć są dobre.
Rozumiem że chodzi tu o sławetne Tonsil Altus.
Niestety nie mam pojęcia gdzie można kupić głośniki w moim mieście Łodzi, jakie to powinny być głośniki i ile kosztują. Fakt jest taki że mam budżet do 50zł. TO JEST TOTALNY MAX. Najlepiej gdyby szukany głośnik miał 25cm średnicy i 100Watt. Plizzz .Help me:) - o jak ja tego nie lubie! (tom)