logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Karta Graficzna - Karta graficzna ATI RADEON HD 4800 SERIES

Damonai 06 Sie 2012 16:28 6384 3
REKLAMA
  • #1 11181213
    Damonai
    Poziom 9  
    Witam, mam pewien problem. Nie dawno kupiłem sobie nową karte graficzną, zasilacz, i dokupiłem ramu ale raczej problem tkwi w karcie. Otóż na początku wszystko działało świetnie i dużo lepiej, jakiś czas temu, kiedy grałem nagle komputer sie zaciął i trzeba było walnąć reseta, po zresetowaniu ta sama gra zaczęła sie strasznie przycinąć i znowu reset..... Potem już się tak mocno nie cieło, tylko co jakis czas, albo fps w grach mocno drastycznie spadały i w ogóle wszystko gorzej szło, dzisiaj rano w pewnej gierce mialem po 06-20 fps a normalnie ponad 60 wyciągałem. Myślicie o tym myślicie?
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 11181357
    Damonai
    Poziom 9  
    Zasilacz: logic 510W
    Karta graficzna: ATI Radeon HD 4800 Series
    Procesor:Intel Pentium Dual CPU E2200 @ 2.240GHz
    Płyta główna: Gigabyte 431M-S2L
    RAM: 4GB
    wynik testu dokleje bo juz 30 min mi testuje

Zapomniałem dodać, że ostatnio przy grze straciłem obraz, poprostu było słychać dżwięk, a monitor czarny, dopiero po resecie wszystko było ok.

https://rapidshare.com/files/152662997/18-04.rar

tutaj mam screeny, sorki ze nie wkeliłem, ale sporo ich, a nie wiedzialem czy mam wysłać wszystkie, czy jakies wybrane. Pierwszy raz korzystam z tego programu.

Dodano po 2 [godziny] 49 [minuty]:

Nikt nie ma pomysłów?
REKLAMA