Wykolejony napisał: Wgrywałeś jakiś firmware? Aktualnie się nie orientuję w temacie, ale jakiś czas temu miałem trochę z takim do czynienia.Ciągle się rozłączał z urządzeniem, co jest znanym problemem
Zrobiłem jedynie upgrade firmowego poprzez se tool czy jakoś tak.
Też się dużo naczytałem że z L9 będzie co chwila zrywać itp ale zrywa mi połączenie dopiero jak rozdziele urządzenia powyżej 5m od siebie,dodam iż tel współpracuje również ze słuchawką bluetooth i nie mam problemów z jednym jak i drugim.Zresztą jest odpowiednia aplikacja naprawiająca ten problem ale nie musze jej używac.
Kiedy ja wybierałem sobie prezent na portalach aukcyjnych nie było prawie żadnego modelu wskazówkowego,jedynie mbw 150 ale za nierozsądną cene
Sam osobiście próbuje upolować mbw100,tyle OT.
Podsumowując,SE ze swoimi LiveView i SmartWatch mieli całkiem niezły pomysł na użyteczny gadżet,LiveView to akurat podstawowe urządzenie wyświetlające podstawowe i najważniejsze dane,wszelkie powiadomienia typu sms,mail,fb oraz informacje kto dzwoni,zegarek z kalendarzem,dodatkowy mały wyświetlacz do robienia zdjęć telefonem

i troche innych nie potrzebnych w sumie pluginów.
Ja osobiście jestem bardzo zadowolony z wygody użytkowania w ten sposób mojego telefonu którego przeważnie trzymam w kieszeni i nie zawsze mam ochote go z niej wyciągac

no ifc nie przeoczysz ważenj informacji gdy np jesteś na spotkaniu i masz wyciszony tel...