Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Citroen Xsara 2002. Schemat klimatyzacji i nadmuchu.

przemrtv 01 Apr 2005 23:31 4610 2
Testo
    przemrtv
    Level 22  
    Poszukuję schematu klimatyzacji i nadmuchu w Citroenie Xsara 2002. Z góry dziękuję i pozdrowienia.
  • Testo
    przemrtv
    Level 22  
    Temat nie aktualny, przerwane przewody sterujące.
    ugh123
    Level 13  
    Witam,

Odkopuje stary temat, stałem się posiadaczem Xsara Picasso 1.8 z 2002r. Sprzedający poinformował mnie o nie działającym wentylatorze nawiewu, dodał dwa zakupione i powiedział ze trzeba przełożyć sobie po on nie zdąrzył ... Ostatecznie okazuje się że problemem nie jest sam wentylator ale po rozebraniu plastików widać że "ktoś próbował już tam swoich sił" i niestety bez skutku a zostawił po sobie pocięte przewody od samego wentylatora od wtyczki regulatora obrotów. Może któryś z kolegów posiada schemat instalacji elektrycznej dla nawiewu z klimatronikiem, dodam jeszcze ze czytałem na temat nie działającego nawiewu i niestety ale w tym przypadku problemem nie jest uszkodzona stacyjka ponieważ po pomiarach napięcie jest na bezpieczniki 40 A i na czerwonym przewodzie idącym od kostki stacyjki do skrzynki bezpieczników w górny prawy róg rownież pojawia się zasilanie po przekręceniu zapłonu.

Proszę o schematy instalacji jak i porady odnośnie naprawy zniszczonej instalacji.

Pozdrawiam Bartek