Witam wszystkich.
Tak sobie przeglądam różne ogłoszenia i co znajduję :
" Zlecę wykonanie części instalacji elektrycznej w mieszkaniu.
Mieszkanie w miejscowości Szczytnica-osiedle.
Elektryk NIE musi posiadać uprawnień- wszelkie formalności z firmą dostarczającą energie są już uregulowane.
Wszelkie informacje udzielę telefonicznie. cena do uzgodnienia "
Link
Albo :
"Zlecę dokonanie wpisu do dziennika budowy oraz wypełnienie oświadczenia o gotowości instalacji elektrycznej."
Link
Gdzie ci ludzie ( inwestorzy ) mają rozum ??
Czy są nieświadomi zagrożeń ? - I tu mogę od razu odpowiedzieć mogę , że nie są świadomi jakie zagrożenia mogą wynikać ze źle wykonanej instalacji .
Więc może z waszą pomocą udało by się zorganizować jaką kampanię społeczną na ten temat.
Wałkują w TV - nie pal bo ... , nie prowadź po alkoholu bo ... , pakiet onkologiczny .... , itp .
Może uda , się zrobić : Nie zatrudniaj piekarza do elektryki bo ... ( może rozwiniecie to koledzy forumowicze ) .
I jeszcze jedno. Znacie kogoś w SEP ? Może nasze kochane stowarzyszenie od wydawania kwalifikacji powie naszym "Rodakom Polakom - Inwestorom " dlaczego (?) i po co (?) te kwalifikacje wydaje.
Pozdrawiam wszystkich i zapraszam do dyskusji.
Do mod - jeśli post nie nadaje się do tego działu to proszę przenieść .
Tak sobie przeglądam różne ogłoszenia i co znajduję :
" Zlecę wykonanie części instalacji elektrycznej w mieszkaniu.
Mieszkanie w miejscowości Szczytnica-osiedle.
Elektryk NIE musi posiadać uprawnień- wszelkie formalności z firmą dostarczającą energie są już uregulowane.
Wszelkie informacje udzielę telefonicznie. cena do uzgodnienia "
Link
Albo :
"Zlecę dokonanie wpisu do dziennika budowy oraz wypełnienie oświadczenia o gotowości instalacji elektrycznej."
Link
Gdzie ci ludzie ( inwestorzy ) mają rozum ??
Czy są nieświadomi zagrożeń ? - I tu mogę od razu odpowiedzieć mogę , że nie są świadomi jakie zagrożenia mogą wynikać ze źle wykonanej instalacji .
Więc może z waszą pomocą udało by się zorganizować jaką kampanię społeczną na ten temat.
Wałkują w TV - nie pal bo ... , nie prowadź po alkoholu bo ... , pakiet onkologiczny .... , itp .
Może uda , się zrobić : Nie zatrudniaj piekarza do elektryki bo ... ( może rozwiniecie to koledzy forumowicze ) .
I jeszcze jedno. Znacie kogoś w SEP ? Może nasze kochane stowarzyszenie od wydawania kwalifikacji powie naszym "Rodakom Polakom - Inwestorom " dlaczego (?) i po co (?) te kwalifikacje wydaje.
Pozdrawiam wszystkich i zapraszam do dyskusji.
Do mod - jeśli post nie nadaje się do tego działu to proszę przenieść .
Konto firmowe: