Witam , mam problem z nową instalacja systemu win XP. Po zresetowaniu komputera , pojawia się info : przyciśnięcie jakiegokolwiek przycisku spowoduje uruchomiienie programu z dysku CD, przyciskam jakikolwiek przycisk klawiatury i rozpoczyna się typowa instalacja oprogramowania, która przebiega prawidłowo do momentu formatowania dysku na którym ma odbyć się ponowna instalacja systemu. Następnie pokazuje się info: Tworzenie list plików do folderu instalacji systemu Windows i następuje kopiowanie plików kończące się za każdym razem na info: skopiowanie pliku oembios.bin nie było możliwe, aby ponowić kopiowanie kliknij ENTER i tu następuje zwiecha. Nie można nic dalej zrobić jak tylko wybrać polecenie F3 kończące procedurę instalacji. Próbowałem kilkakrotnie od początku ta instalację, ale za każdym razem kończy się komunikatem : nie można skopiować pliku : oembios.bin. Skorzystałem z innej płytki instalacyjnej, ale efekt jest ten sam, tylko kopiowanie kończy się na niemożliwości skopiowania jakiegoś pliku. Proszę o pomoc.