Witam
W moim 2 komputerze mam spory problem z dźwiękiem mianowicie posiadam monitory studyjne M-Audio MX5 wraz z interfejsem M-Track 2x2 i w głośnikach słychać dosłownie wszystko ruch myszki, pracę dysku, nawet podczas obciążenia karty graficznej pojawia się "pierdzenie". Próbowałem zmian w BIOS'ie m.in. wyłączyłem kontroler USB i co ciekawe nadal w głośnikach słychać było różne dźwięk. Po podłączeniu do innego komputera problemu nie ma, tak samo po podłączeniu telefonu/tabletu. Więc problem z komputerem tylko gdzie ?
Konfiguracja komputera :
CPU : i5 760 aktualnie już nawet nie kręcony
MoBo : Gigabyte GA-P55A-UD3
GPU : Gigabyte HD6770
RAM : GoodRam 2x8GB
PSU : OCZ ModXStream Pro 600W 80+ modular SLI
Problem opisałem także na innym forum ale niestety nie uzyskałem odpowiedzi.
W moim 2 komputerze mam spory problem z dźwiękiem mianowicie posiadam monitory studyjne M-Audio MX5 wraz z interfejsem M-Track 2x2 i w głośnikach słychać dosłownie wszystko ruch myszki, pracę dysku, nawet podczas obciążenia karty graficznej pojawia się "pierdzenie". Próbowałem zmian w BIOS'ie m.in. wyłączyłem kontroler USB i co ciekawe nadal w głośnikach słychać było różne dźwięk. Po podłączeniu do innego komputera problemu nie ma, tak samo po podłączeniu telefonu/tabletu. Więc problem z komputerem tylko gdzie ?
Konfiguracja komputera :
CPU : i5 760 aktualnie już nawet nie kręcony
MoBo : Gigabyte GA-P55A-UD3
GPU : Gigabyte HD6770
RAM : GoodRam 2x8GB
PSU : OCZ ModXStream Pro 600W 80+ modular SLI
Problem opisałem także na innym forum ale niestety nie uzyskałem odpowiedzi.