logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Sterowanie rolatemi Integra 64 - funkcja wszystkie rolety

Teodor72 10 Mar 2019 19:08 1644 4
  • #1 17832925
    Teodor72
    Poziom 7  
    Dzień dobry,
    posiadam centralkę Integra 64 za pomocą której steruje roletami za pomocą przycisków jak i manipulatorami a napędy są podłączone do INT-IORS
    Wszystko działa jak należy ale brakuje mi jednej funkcji.
    Podając hasło a następnie * (gwiazdkę) z podmenu wybieram Sterowanie.
    Mam sterowanie indywidualne każdej rolety ale brakuje mi otwierania czy zamykania wszystkich rolet na raz.
    Nie chcę budować gdzieś dodatkowego przycisku do sterowania wszystkimi roletami, chcę tylko aby taka funkcja była w podmenu Sterowanie.
    Jak to zrealizować programowo?
    Integra 64 soft 1.18
    Sterowanie rolatemi Integra 64 - funkcja wszystkie rolety Sterowanie rolatemi Integra 64 - funkcja wszystkie rolety
  • #2 17833713
    sosarek

Poziom 43  
    Ocena: 15525
    Konto firmowe:
    Z
    Pka, Poznań, 60-850
    Pomogłem? Kup mi kawę.
  • #3 17834148
    Teodor72
    Poziom 7  
    Nic nie pisze o sterowaniu wszystkich rolet na raz z pozycji manipulatora.
  • Pomocny post
    #4 17834200
    kood
    Specjalista - CCTV i Alarmy Stacjonarne
    Ocena: 443
    2 wyjścia wirtualne MONO (jedno góra, drugie dół), 2 wejścia wirtualne typ linii wg wyjścia wskazujące na te wyjścia MONO, i te wejścia wirtualne zaznaczyć w wejściach roletowych aby nimi sterowały.
  • #5 17835857
    Teodor72
    Poziom 7  
    Działa! o to mi właśnie chodziło.
    Napisałeś prawie na samym końcu " zaznaczyć w wejściach roletowych aby nimi sterowały." - można zaznaczyć tylko w wyjściach roletowych.

Kolejne pytanie.
    Wchodzę do menu - sterowanie - wybieram rolety w górę czy w dół i przy tych dwóch pozycjach po naciśnięciu # mam pokazany czas w moim przypadki 30s.
    Czyli "Rolety w 00m30s" a nie da się tej informacji o czasie skasować z manipulatora ?
    Tak jest przy każdym wyjściu typu MONO, że pokazuje czas.
REKLAMA