Nie powiedział jakiś będą podzespoły? Przecież to jego obowiązek skoro klient pyta.
Ja bym drążył temat.
Ja bym drążył temat.
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamsebap napisał:Ja bym drążył temat.
Rico75 napisał:Zgadza się. Też mam w swojej.w hondzie powinien być lubryfikator z tego co się orientuję
DriverMSG napisał:Rico75 napisał:Zgadza się. Też mam w swojej.w hondzie powinien być lubryfikator z tego co się orientuję
sebap napisał:Lubryfikacja jest zbędna,
sebap napisał:wystarczy regulować luz zaworowy.
psooya napisał:Jak dla mnie CCC - taki sklep. Szacunek dla gazmena, że za 2700 podniósł maskę do góry. Ja bym do tej hondy wstawił tylko pojedyncze wtryski a już na pewno nie "dobre" W01 tylko w ostateczności W02 choć nigdy nikt by mnie nie namówił, zdjął kolektor (już widzę jak był zdejmowany) i kupił nową uszczeleczkę, nie zastosował miedzi bo od niej gnije szybciej auto, nie użył reduktora R01 od AC, nie użył zwykłego filtra tylko odstojnikowy, nie użył opasek ślimakowych gdyż będą wycieki chociażby wody i całość wyregulował z AFR na autostradzie z możliwością pominięcia przeglądu po 1kkm.
Ale skoro jeździ dobrze i tanio to znaczy ze niepotrzebnie naciągam klienta
psooya napisał:a po prostu nie podnoszę maski
psooya napisał:przeważnie coś niesie poziom powyżej 3k
psooya napisał:zdjęli kolektor
psooya napisał:Stroili ci to w trasie z AFR
psooya napisał:za dokładny jestem
Eidems napisał:Koszt instalacji jest wysoki
psooya napisał:No bo on może zakłada za 2200 do 2400 i jest zadowolony
psooya napisał:za 700 nie ruszam sie z miejsca chyba, że to prosta wymiana wtryskiwaczy plus strojenie.
ociz napisał:nie pokazałeś praktycznie nic