logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Szukam działającego spolszczenia do GTA SA z Rockstar Launcher

MiniMomo 19 Wrz 2019 19:40 19077 12
REKLAMA
  • #1 18176300
    MiniMomo
    Poziom 8  
    Ocena: 30
    W związku z akcją R* z GTA SA za darmo, jako janusz przycebuliłem sobie darmową kopię. Trochę się rozczarowałem bo nie ma tam polskich napisów, nie żebym angielskiego nie umiał ale od zawsze grałem na spolszczonej wersji i tak się przyzwyczaiłem. Nie mogę nigdzie znaleźć żadnego działającego, przegrzebałem trochę forów, różnych wiki ale nic nie działa. Wersja która jest dostępna w launcherze to chyba 2.0 ale nie jestem pewny, nie mam jak tego sprawdzić. Także jakby ktoś mógł poratować to było by fajnie.
  • REKLAMA
  • #2 18176321
    sosarek

Poziom 43  
    Ocena: 15484
    Najprościej chyba w ten sposób
    Link
    Konto firmowe:
    Z
    Pka, Poznań, 60-850
    Pomogłem? Kup mi kawę.
  • #3 18176432
    MiniMomo
    Poziom 8  
    Ehhh... To te same spolszczenia które próbowałem instalować wcześniej. Jak mówiłem, wszystkie na które trafiłem nie działały. Także niestety, złośliwe (albo i nie) linkowanie do googla nie sprawdzi się w tym przypadku. Gdyby dało radę w ten sposób to nawet bym tu nie pisał tylko już robiłbym fabułę.
  • REKLAMA
  • #5 18178716
    maslo1010
    Poziom 2  
    Ocena: 3
    1.Wejdź w ustawienia Rockstar Launcher
    2.zainstalowane gry gta san andreas(lewa strona)
    3.Włącz automatyczne aktualizacje, musisz to odznaczyć
    4.instalujesz spolszczenie
    Mam nadzieję że pomogłem
  • REKLAMA
  • #6 18184544
    dejwid321
    Poziom 1  
    Ocena: 1
    Mi nawet to nie działa, bo jak chce uruchomić to każe mi zaktualizować i usuwa spolszczenie
  • #7 18184580
    maslo1010
    Poziom 2  
    Ocena: 3
    To albo spróbuj z innymi spolszczeniami albo sam nie wiem
  • REKLAMA
  • #8 18185062
    Dra98
    Moderator - Komputery Serwis
    Ocena: 1072
    Ta wersja gry sama sprawdza aktualizacje nawet po wyłączeniu w opcjach. Sprawdziłem i można uruchomić grę i na uruchomionej zamienić plik ze spolszczeniem. Wcześniej zmieniłem nazwę na spanish.gxt i ten zamieniłem, później język na hiszpański i jest PL. Jednak po wyłączeniu gry i ponownym uruchomieniu znów problemy, aktualizacja. Szkoda nerwów.
  • #9 18187070
    MiniMomo
    Poziom 8  
    Hmmm... Skoro tyle z tym problemów to odpuszczę sobie i zostanę przy angielskim. Brawo dla deweloperów za wspaniałe wsparcie.
  • #10 18187517
    sosarek

Poziom 43  
    Ocena: 15484
    Czemu się ich czepiasz skoro nie wypuścili oficjalnego spolszczenia?
    Konto firmowe:
    Z
    Pka, Poznań, 60-850
    Pomogłem? Kup mi kawę.
  • #11 18188713
    MiniMomo
    Poziom 8  
    Dlatego, że mogli chociaż umożliwić jego instalację. Na wersje pudełkowe jakoś dało radę, to co stało na przeszkodzie żeby i cyfrowe kopie je dostały? Według mnie im więcej języków, tym dalej gra dotrze i sprzeda się w większej ilości. No chyba że jestem jakiś głupi i myśleć nie potrafię.
  • #12 18205790
    Forwarder
    Poziom 1  
    Ocena: 1
    Też pobralem San Andreas z rockstar launcher. Mi spolszczenie nie chciało się wogóle zainstalować, był komunikat że w wybranym folderze nie ma gry San Andreas. Zmieniłem nazwę w folderu na taką jaka się pojawiała w instalatorze przy wyborze ścieżki, bodajże po prostu GTA San Andreas. I poszło. Zainstalowało się spolszczenie później zmieniłem nazwę folderu z grą na taką jaka była poprzednio. I spolszczenie działa.
    Spolszczenie oficjalne Cenega.

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik poszukuje działającego spolszczenia do gry GTA San Andreas z Rockstar Launcher, ponieważ wersja, którą pobrał, nie zawiera polskich napisów. Pomimo prób instalacji różnych spolszczeń, napotyka problemy, takie jak automatyczne aktualizacje, które usuwają spolszczenie. Inni użytkownicy sugerują różne metody, w tym zmianę nazwy folderu gry oraz wyłączenie automatycznych aktualizacji w launcherze. Niektórzy informują, że spolszczenie oficjalne od Cenegi działa po odpowiednich modyfikacjach. W końcu, autor rozważa rezygnację z prób i pozostanie przy angielskiej wersji gry.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA