Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamjakubek56 napisał:próbowałem wszędzie gdzie Jack weszedl i tak się domyślałem ze potrzebuje właśnie takiego kabla bo widziałem ze w input wszystko było rozdzielone na kanał lewy i prawy a co do tableta to będę używał dwóch Samsung active tab i iPad 2 czasami może telefon iPhone 8Do jakich gniazd i jakim przewodem próbowałeś podłączyć tablet?
Czy twój tablet ma wyjście słuchawkowe?
Jeśli tak to potrzebny ci jest przewód jack 3.5 na 2x chinch
sosarek napisał:Kabel optyczny masz podłączony do telewizora, sprawdź ustawienia dźwięku w nim czy wybrane cyfrowe a w amplitunerze wybrane właściwe wejście sygnału.
Co to za tablet, jakie wyjście audio posiada?
http://yamaha.pl-manual.com/d-rx-v757.html
niewolno2 napisał:tzn na amplitunerze czy tablecie ?Sygnał audio z wyjścia słuchawkowego tabletu podajesz na wejście np.CD tylko nie przesadzaj z poziomem sygnału.
sosarek napisał:Kabel optyczny masz podłączony do telewizora, sprawdź ustawienia dźwięku w nim czy wybrane cyfrowe a w amplitunerze wybrane właściwe wejście sygnału.
sosarek napisał:a wybacz ze nie odpisałem na ta odpowiedz Kabel optyczny mam podpięty pod TV i jeśli chodzi o audio to wszystko hula jak trzeba tylko na mało mi się to zdaje bo raczej nie słucham muzyki z TV a w tym Sharp się prosiłem dziś cały dzień o aktualizacje systemu ponieważ YouTube nie działa z poziomu wgranej apki a z poziomu przeglądarki gdy wchodzę to wyświetla się komunikat ze nie obsługuje tej przeglądarkiByle nie za 2zł, taki za 10-15zł będzie w porządku.
Czy wykonałeśsosarek napisał:Kabel optyczny masz podłączony do telewizora, sprawdź ustawienia dźwięku w nim czy wybrane cyfrowe a w amplitunerze wybrane właściwe wejście sygnału.