logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Scenic 1lift Climatronic: brak działania dmuchawy mimo wymiany rezystora i panelu nawiewu

Dd123321 06 Lut 2021 20:12 888 4
REKLAMA
  • #1 19238301
    Dd123321
    Poziom 3  
    Witam mam problem w swoim scenicu 1 polift nie działa mi dmuchawa jest to climatronic wymieniłem na nowy rezystor dmuchawy wentylator i panel nawiewu climqtronic myślałem że nowy rezystor zły sprawdzałem na używanych i też nie działa po podlaczniu do komputera błąd na zdjęciu
    Jak ktoś wie co może być to proszę o pomoc dodam że jak jest wyłączony wentylator 0kresek to jest 9v a jak się zwiększa to na 1 krescse jest 4 v a potem 1v pozdrawiam Scenic 1lift Climatronic: brak działania dmuchawy mimo wymiany rezystora i panelu nawiewu
  • REKLAMA
  • #2 19238575
    robokop
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 6360
    Wyczerpałeś dostępne Tobie możliwości, czas dać zarobić komuś kto się na tym zna. Brak prądu do silnika nawiewu - poszukaj sobie, z którego bezpiecznika się bierze.
  • REKLAMA
  • #3 19238947
    Strumien swiadomosci swia
    Poziom 43  
    Ocena: 6404
    robokop napisał:
    Wyczerpałeś dostępne Tobie możliwości, czas dać zarobić komuś kto się na tym zna. Brak prądu do silnika nawiewu - poszukaj sobie,

Dd123321 napisał:
    na nowy rezystor dmuchawy wentylator i panel nawiewu climqtronic myślałem że nowy rezystor zły sprawdzałem na używanych i też nie działa p

Miszczu naprawe zaczyna sie od diagnozy , Ty zaczołeś od d..... strony to nie mogło sie udac, to nie czinkueczento.
  • REKLAMA
  • #5 19243459
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
REKLAMA