Witam. Zakupiłem taką maglownicę elektryczną od Passata B6 anglika i mam pytanie. Jak to podłączyć domowym sposobem? 2 przewody grube to plus i minus wiadomo, tylko nie wiem jak zapiąć te 3 pozostałe małe z tej wiązki. Wszystko reszta jak na zdjęciach. Pozdrawiam
Teraz chwile popatrzylem na te wspomagania i dalej widze tam 2 wyjscia przewodow - jedne plus i minus zasilające a druga wiązka mniejsze przewody. Jak to miałbym podłączyć?
Posłuże się zdjeciem z google, jak to rozpracować? Plus i minus to wiadomo jak podłączyć, martwi mnie ta druga kostka z której wychodzą te mniejsze przewody, co z tym zrobić?
✨ Użytkownik zakupił elektryczną maglownicę z Passata B6 i pyta o sposób jej podłączenia do ciągnika SAM. Odpowiedzi wskazują, że nie można uruchomić wspomagania bezpośrednio z maglownicy, ponieważ pomarańczowe kable to skrętka magistrali CAN. Zamiast tego, sugerowane jest użycie wspomagania z Laguny, które można podłączyć z odpowiednim zasilaniem. Użytkownik dopytuje o podłączenie mniejszych przewodów z wiązki, na co odpowiada się, że grube przewody to zasilanie, które należy podłączyć przez przekaźnik, a mniejsze przewody wymagają identyfikacji numerów na kostce. Wygenerowane przez model językowy.