Nie mam słów. O co Cię zapytam, to potrafisz pomóc 😁. Odinstalowałem, wyłączyłem dane komórkowe, zainstalowałem ponownie...I działa także bez wifi. Bardzo Ci dziękuję.
To w takim razie mam jeszcze jedno pytanie, ale nie wiem czy będziesz w stanie na odległość mi pomóc i czy będę w stanie Ci to wytłumaczyć. Otóż jak zainstalowałem najpierw sbw-02 przy bramie wjazdowej, to jakoś udało mi się tak zrobić, że asystent google potrafi mi otworzyć bramę na komendę: "otwórz bramę wjazdową". A teraz kiedy zainstalowałem też na bramę garażowa, to nie otwiera. Po wypowiedzeniu komendy:" otwórz bramę garażowa" powtarza asystent google te wypowiedź, ale reakcji bramy nie ma.
Dodano po 10 [minuty]:
I mam jeszcze kilka innych pytań, ale to już następnym razem Cię pomęczę 😃. Choć tam raczej będzie już trudniej - chodzi o funkcję furtki w bramie wjazdowej i informację czy brama jest otwarta czy zamknięta. Ale z tego co czytałem to już raczej wyższa szkoła jazdy. I nie wiem czy da się prosto zrobić coś a la widżet, żeby łatwiej otwierać bramy.
Jeszcze raz bardzo Ci dziękuję.