Witam
Ale w czym problem. Jak chcesz, to zakładasz, jak nie chcesz to nie.
To my mamy decydować za Ciebie? Kamera według opisu ma IP67, pracuje od -40 do +60 stopni C. Może pracować na zewnątrz.
PozdrawiaM.
Dziękuję za odpowiedź pytałem dlatego bo dostałem taką kamerę a planuje zrobić monitoring i zastanawiam się czy ją wykorzystać czy iść już w kierunku IP bo rejestrator mam zamiar kupić a to jest analogowa kamera.
Dodano po 1 [minuty]:
Dziękuję za odpowiedź pytałem dlatego bo dostałem taką kamerę a planuje zrobić monitoring i zastanawiam się czy ją wykorzystać czy iść już w kierunku IP bo rejestrator mam zamiar kupić a to jest analogowa kamera.
Dobry pomysł znalazłem taką za 89zł. Kamera tubowa (bullet) AHD, CVBS, HD-CVI, HD-TVI Hikvision Kamera HiWatch 2 Mpx bo chciałbym rejestrator z tej samej firmy ,a powiedz mi czy ta kamera co mam to posiada dobre parametry bo moge mieć jeszcze jedną taką i czy będzie ją widział rejestrator do 4Mpx bo ona ponoć ma 5Mpx
✨ Użytkownik zastanawia się nad wykorzystaniem kamery zewnętrznej DS-2CE56H1T-IT3(3.6mm) 5.0 Mpx do monitoringu. Otrzymał tę kamerę i rozważa, czy lepiej zainwestować w system IP. Odpowiedzi sugerują, że kamera ma odpowiednie parametry do pracy na zewnątrz (IP67, zakres temperatur -40 do +60°C) i można ją wykorzystać, zwłaszcza w połączeniu z rejestratorem hybrydowym, co pozwoli na integrację z kamerami IP. Inna sugestia dotyczy zakupu kamer TVI, które oferują podobną jakość obrazu w niższej cenie. Użytkownik planuje zakup rejestratora i rozważa dodatkową kamerę, ale dowiaduje się, że rejestrator do 4 Mpx nie obsłuży kamery 5 Mpx. Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.