Cytat: masz neostrade = maskowane IP, zapomnij o szybkim sciaganiu
:wow:
największa głupota jaką słyszałem, stałe IP jest nie potrzebne, ważne są OTWARTE PORTY ! ! ! ! !, jesli nie wierzysz to moge Ci zrobić screena kiedy osiołek sciaga mi z maksymalna predkoscią <także mam neo 256>
Co do problemu Adili. Zeby osiołek latał CI szybko najpierw musisz go odpowiednio skonfigurowac. Mam juz sprawdzone ustawienia dla neo256 wiec podam CI je od razu:
Możliwości:
Pobieranie: 35 KB/s
Wysyłanie: 16 KB/s
Limity:
suwak dla pobierania ustaw na 35 na wysyłania 10 <można bezproblemowo wtedy przegladac stronki www>
Porty:
TCP 2410
UDP 4665
Ilość źródeł na plik:
ostateczny limit - 700
Limity połaczen:
ilość połaczen - 800
network:
ptaszki maja być przy Kadzie i eD2K
po zastosowaniu, zmian, daj test ports, jesli CI przejdzie ten test to jest dobrze <masz high ID i otwartą brame w kadzie> Jesli nie przejdzie, to musisz wybić dziury na te porty w swoim firewallu.
Pamiętaj także, zeby zawsze łaczyć się z KAD-em, jest to bezserwerowa siec, która wyszukuje dodatkowe źródła pobierania.
Co do serwerów to łacz sie z Razorback 2.0, soony boy 1, albo donkey server
Kolejna sprawa, to zdobywanie punktów kredytowych. udostepniaj dużo, popularnych rzeczy, a zdobedziesz punkty. Dalej, jak sciagasz cos to gdy emule sciagnie ci juz pare % całosci, w zakładce Pliki zmień priorytet wysyłana na relase <pomoze to w zdobyciu kredytów>
no to chyba wszystko, jak cos to pytaj tu albo na gadu: 3920178
pozdro