Witam, mam router TCL H512L, problem polega na tym, że równo co 4 minuty wywala internet na dosłownie 2 sekundy, przez co mnie wyrzuca z gier i ponawia połączenie. Router był oddany do naprawy, ale nie stwierdzili nic dziwnego, więc z konsultantami Orange doszliśmy do wniosku, że to coś z ip tego routera. Jak jest włączone ipv4 i przekazywanie ip, to problem znika, tylko, że wtedy oczywiście nie ma Wi-Fi i stąd moje pytanie. Czy ma ktoś pomysł czego mógłbym spróbować? To nie problem karty sim oczywiście ani komputera, bo to samo jest na Wi-Fi i na kablu.
AI: Czy możesz podać wersję firmware routera TCL H512L? To może pomóc w zidentyfikowaniu problemu.
Najnowsza.
AI: Ile urządzeń jest podłączonych do sieci i jak wygląda Twoja topologia sieciowa? To może pomóc w zrozumieniu, czy problem wynika z przeciążenia sieci.
1, czasem 2, góra 3.
AI: Czy możesz podać wersję firmware routera TCL H512L? To może pomóc w zidentyfikowaniu problemu.
Najnowsza.
AI: Ile urządzeń jest podłączonych do sieci i jak wygląda Twoja topologia sieciowa? To może pomóc w zrozumieniu, czy problem wynika z przeciążenia sieci.
1, czasem 2, góra 3.