Mam problem z satel micra. Cały czas brak odpowiedzi z modułu przy próbie użycia aplikacji micra control. Ustawiam transmisję testową i dostaję ją na telefon więc wnioskuję że sama karta OK. W centrum sms wpisałem nr który jest na karcie w module micra a w docelowych do powiadomień mój. Dodatkowo zaznaczony mam oczywiście "Potwierdzaj sterowanie wysyłając status modułu". Brak pomysłów dalej... Czy ktoś może pomóc?
Update: Sterowanie smsami działa. Ale aplikacja nie może się dogadać i totalnie nie wiem o co chodzi. Wersja aplikacji na tel 1.15.9.
Czy micra będzie dzwonić w razie(odpukać) alarmu na mój nr? Bo już nie miałem czasu robić testu na odłączonym sygnalizatorze a nie chciałem wiochy budzić.
Update2: reinstall micra controll załatwił sprawę. Pozostaje więc powyższe pytanie jedynie zanim zrobię test.
Update: Sterowanie smsami działa. Ale aplikacja nie może się dogadać i totalnie nie wiem o co chodzi. Wersja aplikacji na tel 1.15.9.
Czy micra będzie dzwonić w razie(odpukać) alarmu na mój nr? Bo już nie miałem czasu robić testu na odłączonym sygnalizatorze a nie chciałem wiochy budzić.
Update2: reinstall micra controll załatwił sprawę. Pozostaje więc powyższe pytanie jedynie zanim zrobię test.