Zakupiłem dla siebie na Allegro uszkodzoną hulajnogę elektryczną KESSER K-ESC-X10 450 W. Uszkodzenie polega na wyświetleniu błędu E2. Przeszukałem Google i nic nie znalazłem na temat naprawy. Po naciśnięciu przycisku włącznika na wyświetlaczu pojawia się to, co zamieściłem na filmie. Żeby wyświetlacz świecił cały czas, trzeba trzymać przycisk włącznika. Wtedy da się włączyć przednie światło. Tylnego światła i stopu nie można włączyć. Po puszczeniu przycisku włączającego wszystko zanika. Bateria jest w pełni naładowana (42 V) pomimo migania jej ikony na wyświetlaczu. Nie rozładowuje się i zachowuje przez cały czas napięcie 42 V. Jest to hulajnoga nowa, nieużywana. Czy znajdę kogoś, kto miał do czynienia z taką hulajnogą i mógłby podpowiedzieć, gdzie szukać? Czujnik Halla jest nietypowy o symbolu 49228. Obdzwoniłem warsztaty naprawiające hulajnogi i nikt nie słyszał o takim sprzęcie, o naprawie nie wspomnę. Nadmienię, że elektronika to moje hobby. Dziękuję za rady typu „nie kupuje się uszkodzonych sprzętów”, „do serwisu”. Lepiej nic nie piszcie. Za wszelką pomoc z góry dziękuję.
Dodano po 1 [godziny] 12 [minuty]:
Dodano po 1 [godziny] 12 [minuty]: