logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Wybór lodówki z szufladami w zamrażalniku: Haier, Hisense czy inne marki?

Nehero 01 Mar 2025 14:26 2175 1
REKLAMA
  • #1 21461360
    Nehero
    Poziom 8  
    Ocena: 6
    Cześć,

Dziś w nocy zepsuła mi się lodówka – niby działa, bo buczy, ale w chłodziarce panuje temperatura pokojowa, a w zamrażarce jedzenie zaczęło się rozmrażać. Zakładam, że problem leży w układzie chłodzącym, więc naprawa raczej nie ma sensu. Poza tym i tak miałem z nią kłopot – woda zamiast odpływać do zbiorniczka za lodówką, zbierała się na dnie pod szufladą. Czas więc na nowy sprzęt, a moja dotychczasowa lodówka Beko ląduje na śmietniku.

Chciałbym wybrać nową lodówkę mądrze, dlatego liczę na Wasze opinie.

Podobają mi się modele z szufladami w zamrażalniku zamiast klasycznych drzwi w sekcji zamrażalnika, jak np. w lodówkach Haier i Hisense. Spodobały mi się też niektóre rozwiązania konstrukcyjne tych marek, np. sposób rozmieszczenia półek na drzwiach czy podział na dwie szuflady.

Mam kilka pytań:

Czy lodówki Haier i Hisense są warte uwagi? Opinie w sklepach są podzielone – większość użytkowników jest zadowolona, ale zawsze znajdą się negatywne komentarze, co nie daje mi pełnego obrazu ich jakości. Jakie są Wasze doświadczenia?
    Jeśli te marki nie są godne polecenia, to czy inne firmy oferują lodówki z szufladami w zamrażalniku zamiast klasycznych drzwi?
    A jeśli nie, to jaką lodówkę polecacie?
    Moje wymagania:
    ✅ Szerokość: maks. 60 cm
    ✅ Kolor: biały lub srebrny (czarny raczej odpada)
    ✅ Budżet: do ok. 3000 zł (choć jeśli znajdzie się coś tańszego, to tym lepiej)

Będę wdzięczny za Wasze opinie i propozycje!
  • REKLAMA
  • #2 21461409
    sosarek

Poziom 43  
    Ocena: 15475
    Spójrz na Polar POB chociażby.
    Konto firmowe:
    Z
    Pka, Poznań, 60-850
    Pomogłem? Kup mi kawę.
REKLAMA