>>21494308 to Ty nie masz szacunku do ludzi, którzy mają dany problem bo już czytałem Twoje wypowiedzi, w innym wątku gdzie autor został zmieszany z błotem bo też był w T-mobile a nie uzyskał odpowiedzi na proste pytanie. Dobrze, że to nie np. forum samochodowe bo w odpowiedzi na czyjś problem z autem, byś sugerował aby ktoś zmienił samochód bo wybrał zły...
Ci którzy pytają o problem z TCL są już klientami T-mobile i pewnie nie interesuje ich zmiana operatora na tym etapie bo internet ogólnie działa dobrze, a problem jest z samym routerem TCL. Na starszych modelach routerów, wszystko u mnie działa, więc domniemam, że ten TP-Link rozwiąże problem. Ja sugeruję autorowi aby nie musiał kupować routera z własnych pieniędzy bo można to załatwić w inny sposób.
Dzisiaj odbieram TP-Linka i oczywiście jak już upewnię się, że wszystko działa, to dam znać czy problem został rozwiązany. Zejdź ze tego T-Mobile naprawdę, bo równie dobrze w każdej chwili może paść Twój topowy router w prepaidzie jak i mój śmieciowy TCL w abonamencie. Autorytetem to Ty dla mnie nie jesteś, ani tym bardziej konsultanci z T-Mobile, więc takie gadki zachowaj dla siebie, bo tylko robisz kolejny offtop i to w kolejnym temacie. Na siłę chcesz udowodnić swoje racje i wciskasz wszystkim te prepaidy po 5zł, bo to jest lepsza oferta od każdego abonamentu. Chcesz to baw się, podmieniaj te karty sim, ja nie mam na to czasu ani ochoty, tak jak wielu innych ludzi. Nie będę się zastanawiał ile mi jeszcze GB zostało, albo czy rano muszę aktywować nową kartę sim bo stara traci ważność. Baw się dobrze, ale daj też żyć innym.
Moderowany przez ArturAVS:3.1.9. Rozpowszechnianie treści ironizujących, prześmiewczych lub złośliwych, stanowiących przejaw braku szacunku do innych Użytkowników lub osób trzecich.