Cześć, potrzebuje pomocy w wyborze automatu do bramy. Robiłem wycene w jednym sklepie internetowym, i Pan z tej stronki polecił automat CAME ATS 30 SAFE 24V.
Brama dwuskrzydłowa.
Rozmiar skrzydła 1,9m - waga około 200kg.
Brama osadzona na murowanych słupkach, łączna odległość między słupkami 4m.
Odległość od miejsca montażu do końca słupka 12 cm.
Z ważnych informacji, chce aby automat miał wbudowane krańcówki, na chwilę obecną nie mam możliwości zamontowania stopy, wiec to warunek konieczny. Dodatkowo chce aby rozbudować brame o możliwość otwierania z telefonu/domofonu (jakiś moduł WiFi) + chce sparowac brame z kluczykami od bramy Wiśniowski, Somfy Pulsar IO.
Pytanie czy to co zostało mi polecone jest w porządku? Lub czy można wybrać coś innego, tańszego? Nie ukrywam że chciałbym urwać coś z tej kwoty. Bo finalnie za cały zestaw na tej stronie wyszło 2600.
Brama dwuskrzydłowa.
Rozmiar skrzydła 1,9m - waga około 200kg.
Brama osadzona na murowanych słupkach, łączna odległość między słupkami 4m.
Odległość od miejsca montażu do końca słupka 12 cm.
Z ważnych informacji, chce aby automat miał wbudowane krańcówki, na chwilę obecną nie mam możliwości zamontowania stopy, wiec to warunek konieczny. Dodatkowo chce aby rozbudować brame o możliwość otwierania z telefonu/domofonu (jakiś moduł WiFi) + chce sparowac brame z kluczykami od bramy Wiśniowski, Somfy Pulsar IO.
Pytanie czy to co zostało mi polecone jest w porządku? Lub czy można wybrać coś innego, tańszego? Nie ukrywam że chciałbym urwać coś z tej kwoty. Bo finalnie za cały zestaw na tej stronie wyszło 2600.