Jak nazywają się te programy DOS-owe i czy są to nowe nieliczne programy, które są tworzone lub aktualizowane. Dzisiaj widziałem w kantorze wymiany walut program był charakterystyczny w systemie DOS (czcionka VGA DOS jak od BIOS od początku lat dziewięćdziesiątych). Program był po polsku z charakterystycznymi kolorami (niebieski i biały) w trybie tekstowym (nie w oknie). Kiedyś pani w Banku Spółdzielczym do wypłaty gotówki używała programu w DOS, tryb także tekstowy VGA (a nie okno), także po polsku. Na prywatnej małej stacji benzynowej też to samo widziałem do drukowania i fakturowania w czystym DOS i drukarkę działającą po nią. Mamy rok 2025. Moja od kilku lat miała aptekę i wydawała leki i też używała jakiegoś programu w DOS "czarno-biały" program. Co to za programy? Wszystkie były po polsku. Czy to są nowe programy, które nielicznie powstają? Ciekawiło mnie.
AI: Czy pamiętasz może jakiekolwiek nazwy tych programów, logo, nazwę firmy na ekranie lub inne szczegóły, które mogłyby pomóc je zidentyfikować?
Niestety nie.
AI: Czy masz możliwość zdobycia dodatkowych informacji o tych programach (np. zdjęcie ekranu, zapytanie pracowników, kontakt do właściciela), żeby łatwiej było ustalić, czy są to nowe wersje czy stare programy?
Niestety nie.
AI: Czy pamiętasz może jakiekolwiek nazwy tych programów, logo, nazwę firmy na ekranie lub inne szczegóły, które mogłyby pomóc je zidentyfikować?
Niestety nie.
AI: Czy masz możliwość zdobycia dodatkowych informacji o tych programach (np. zdjęcie ekranu, zapytanie pracowników, kontakt do właściciela), żeby łatwiej było ustalić, czy są to nowe wersje czy stare programy?
Niestety nie.