Siemka, mam problem z internetem radiowym. Mianowicie problem wygląda tak, że tracę stabilność sieci, jak i zarówno chwilowe połączenie. Tracę stabilność średnio co 10 min., grając np. w CS2 na dwie minuty jestem wyłączony z gry, po czasie wszystko wraca do normy i co 10 min. to samo. Dostawca internetu wysłał do mnie technika. Na dachu antena sprawdzona, kabel też, który idzie do routera skrętką komputerową. Router podmienialiśmy bez zmian, jedynie po wymianie końcówki na dachu czas pomiędzy traceniem łącza wydłużył się o ok. 3 min. Jest to domek jednorodzinny, na piętro mam poprowadzony kabel ethernet do switcha TP Link Ls1005G. A że switcha są pociągnięte kable do komputerów, w tym mojego. Karta sieciowa sprawdzona. Nawet nowy kabel kupiłem, żeby to wykluczyć. Pozostało mi poczekać aż przyjdzie nowy switch, żeby zobaczyć czy to przez niego jest ta niestabilność. Czy ktoś z was może mi jeszcze doradzić co sprawdzić i co mogę zrobić? Światłowodu jeszcze nie możemy mieć więc to na ten moment odpada, chociaż bardzo bym chciał światłowód. Problem stabilności jest także na WiFi