Cześć. Odświeżę trochę temat, bo może od ostatniego postu ktoś znalazł genialne urządzenie. Parkuję auto na parkingu pod blokiem. Pominę kwestię, że parking jest monitorowany, bo to szukanie wiatru w polu. Ale z tygodnia na tydzień przybywa mi coraz więcej przytarć, a nawet srogich wgnieceń w karoserii. W necie rzucił mi się taki wynalazek https://sklephadron.pl/akcesoria/6966-kamera-boczna-thinkware-bcfh-50sw.html, ale kwota poraża. Czy macie jakieś sprawdzone tańsze kamery boczne, nawet z AliExpress, aby rejestrowały delikwentów?
Zależy mi tylko i wyłącznie na rejestrowaniu obrazu po bokach auta oraz, aby kamery uruchamiały się w momencie wykrycia ruchu lub wstrząsu - wiadomo, żeby nie zeżarły akumulatora. A no i fajnie, jakby od razu wysyłały powiadomienie na telefon.
Zależy mi tylko i wyłącznie na rejestrowaniu obrazu po bokach auta oraz, aby kamery uruchamiały się w momencie wykrycia ruchu lub wstrząsu - wiadomo, żeby nie zeżarły akumulatora. A no i fajnie, jakby od razu wysyłały powiadomienie na telefon.