Cześć. Pozwolę sobie podłączyć się do tematu z tym samym pytaniem.
Sytuacja: Internet z Orange na kartę. Idealnie pozostałbym przy Orange, żeby mieć wgląd we wszystkie numery przez jedną aplikację, ale jak trzeba, to mogę też zmienić sieć. Wolałbym nie montować urządzenia na zewnątrz. Internet wykorzystujemy głównie do pracy, nauki, YT, ale jakby połączenie było stabilne, to można by też trochę pograć
Używamy kilku komputerów i kilku telefonów jednocześnie. W tej lokalizacji jest też dostępny światłowód 600/100, ale nie podoba mi się wiązanie kilkuletnimi umowami z dostawcą. Do tej pory nasza "konfiguracja" opierała się o hotspoty z dwóch telefonów.
Moja lokalizacja: 52.1640, 20.8650
NetMonster (z ogrodu w stronę nadajnika na Topolowej):
Speedtest (z komputera podłączonego do hotspotu w telefonie, oba urządzenia wewnątrz):
Moderowany przez dt1:Pozwolę sobie post wraz z odpowiedziami wydzielić do osobnego wątku. Autor tamtego wątku zapewne jest bardziej zainteresowany rozwiązaniem swojego problemu niż przejęciem jego tematu przez inną osobę ze swoim problemem. A problemy jeśli chodzi o łączność za pośrednictwem internetu mobilnego, mimo że wszystkie podobne, wymagają jednak indywidualnego podejścia.
Sytuacja: Internet z Orange na kartę. Idealnie pozostałbym przy Orange, żeby mieć wgląd we wszystkie numery przez jedną aplikację, ale jak trzeba, to mogę też zmienić sieć. Wolałbym nie montować urządzenia na zewnątrz. Internet wykorzystujemy głównie do pracy, nauki, YT, ale jakby połączenie było stabilne, to można by też trochę pograć
Moja lokalizacja: 52.1640, 20.8650
NetMonster (z ogrodu w stronę nadajnika na Topolowej):
Speedtest (z komputera podłączonego do hotspotu w telefonie, oba urządzenia wewnątrz):