Witam serdecznie i proszę o pomoc.
Miesiąc temu miałem problem z akumulatorem (prawdopodobne zwarcie). Po wymianie na nowy zaświeciły się kontrolki poduch, wspomagania kierownicy oraz silnika 2szt. Wspomaganie raz było a raz nie , w końcu jakiś tydzień temu znikło na stałe. Dodatkowo auto gubi mi niskie obroty i od czasu do czasu gaśnie.
Meches
podpiął autko do swojego cuda i stwierdził że to w Fabii normalne - pompa wspomagania do wymiany ale poduchy skasował
Stwierdził że do wymiany jest czujnik ciśnienia w kolektorze dolotowym.
Pytanie moje brzmi - czy to jest możliwe czy facet chciał się mnie pozbyć lub wcisnąć naprawę za ok 2500 zł ?????
I czy ktoś może mi doradzić co robić dalej ???
Aha - dodatkowo powiedział że ktoś zaprogramował komputer jako auto z ABSem a auto go nie ma.
Jest to SKODA FABIA 1,4 16V wersja COMFORT 2000 r.
Bardzo proszę o jakąś pomoc w tej sprawie !!!!
Z góry serdecznie dziękuję !!
Miesiąc temu miałem problem z akumulatorem (prawdopodobne zwarcie). Po wymianie na nowy zaświeciły się kontrolki poduch, wspomagania kierownicy oraz silnika 2szt. Wspomaganie raz było a raz nie , w końcu jakiś tydzień temu znikło na stałe. Dodatkowo auto gubi mi niskie obroty i od czasu do czasu gaśnie.
Meches

Pytanie moje brzmi - czy to jest możliwe czy facet chciał się mnie pozbyć lub wcisnąć naprawę za ok 2500 zł ?????
I czy ktoś może mi doradzić co robić dalej ???
Aha - dodatkowo powiedział że ktoś zaprogramował komputer jako auto z ABSem a auto go nie ma.
Jest to SKODA FABIA 1,4 16V wersja COMFORT 2000 r.
Bardzo proszę o jakąś pomoc w tej sprawie !!!!
Z góry serdecznie dziękuję !!