eMCe2 napisał:
P.S.
Czytając wasze posty widzę że jest tu duuuużo materialistów którzy myślą tylko o zarobku na innych, młodych, którzy chcą się czegoś nauczyć! A myślałem że forum jest po to żeby sobie pomagać!
eh... tak to juz widocznie jest, sa ludzie serdeczni ktorzy w kazdej sytuacji pomoga jesli tylko moga ( tak jest na forum GSM gdzie zawsze dostaje dobre rady i dzieki Wam za to chlopaki ).
dzisiaj pierwszy raz wszedlem na ten dzial i sie lekko zdziwilem - materializm ponad wszystko
najbardziej mnie boli jedna rzecz - jestem mlodym człekiem, w sumie od wrzesnia rozpoczynam 5 rok w technikum łącznosci - teleinformatyka. Szkola nic mnie nie nauczy jesli chodzi o umiejetnosc wykorzystywania teorii, ktora odnosi sie tylko do ogolnych zasad. Jestem osoba ktora lubi chłonąć wiedze, lubie nowe wyzwania - od marca bawie sie telefonami GSM, troche naprawiam jesli sie da, handluje... wiem ze to boli serwis ktory mam niedaleko w moim miasteczku, ale jednak kazdy chce zyc - ja tez place podatki !
od jakiegos czasu szukam na wakacje serwisu ktory by mnie przygarnal, w ktorym moglbym popracowac - nawet za friko, po to tylko zeby sie czegos nowego nauczyc i co - i nic, nikt nie chce ucznia, bo... nie chce konkurenji.
a szkoda...
i podobne zachowania widze tutaj na danym forum - z tym ze ludzie, picador - obawiacie sie konkurencji przez internet?
eh...
serwisy istnialy i beda istniec - to jest pewne,
a to co mlodzi sobie zarobia na naprawach, to sa grosze w porownaniu z Waszymi zarobkami i... dzieki temu beda mogli sobie spelniac swoje... mysle ze nie przesadze jak powiem marzenia
...
no nic...
lece dalej i szukam nowego sposobu na zabicie wolnego czasu w wakacje - bo remont ( na ktory mam pieniadze miedzy innymi dzieki elektrodzie ) moich wlasnych 4kątow ostatnio zajmuje mi coraz mniej czasu...