Witam! jestem posiadaczem owego mp3 playera w pewnym sensie pomogl mi firmware zamieszczony na tym forum. problem moj polega na tym ze nie jest zupelnie dobry poniewaz dziala tylko jako pendrive gdy wkladam baterie i chce odpalic jako odtwarzacz nic sie nie dzieje, gdy podlacze pod kompa wszytsko ok wykrywa ja itd. opowiem moja historie mojej mp3: w pewnym momencie przestala dzialac wiec poczytalem troszke na forum na elektrodzie i robilem wszytsko wedlug zamieszczonej tam insrtukcji lecz trzeba bylo szukac dobrego firmware.gdy wgralem jakis firmware przestala dzialac system nie chcial jej wykrywac nawet gdy wciskalem przez dluzszy czas przycisk "play" wiec sie juz pogodzilem z tym ze juz nic sie nie da zrobic, ale wczoraj podlaczam pod kompa i wcisnaelm "play" nagle ukazal sie komnikat ze wykryto:) a moze bycdlatego ze ostatnio robilem przywracanie systemu. dzisija zobaczylem na elektrodzie to oto forum ii wgralem wedlug instrukcji no i dziala:) tylko ze noo nie do konca :/ moze ktos posaida firmware do mojej: Sigmatel3502
L100E CA6
A04910
0624
pamiec:
hynix KOR
HY27YF084G2M
TPCB 638A jak by ktos mial to z gory dzieki

:
Dodano po 13 [minuty]: program ten jest do odzczytu firmware z kosci sigmatel moze sie komus kolego o nicku szpicorek sprobuj wziac przywracanie systemu z dniem w ktorym nie robiles nic z ta mp3 zebys ystem byl "czysty" od tych sterownikow z mp3 i powinno ci juz wykrywac z wcisnietym przyciskiem "play"
mi to pomoglo