Nie znam się na odtwarzaczach, dlatego tez nie za bardzo rozumiem o czym tutaj piszecie. Postaram się przedstawić tutaj swój problem i liczę, że mi w tym pomożecie. Kupiłam ten sam odtwarzacz, 1BG bez radia. Problem jest taki, że on w ogóle nie działa normalnie. Włączam go, naciskam na odtwarzania, a on pogra jakieś 20 sekund i się wyłącza... Pojawia się napis "Starting..." i klepsydra. Potem włącza się na nowo i znów sytuacja się powtarza... Kiedy błędne koło zatoczy się gdzieś z 20 raz, odtwarzacz normalnie gra... Ale kiedy wyłączę go i włącze po jakiejś godzinie wszystko przerabiam jeszcze raz. Nie wiem czy to było już spieporzone czy to ja coś zniszczyłam. Ale tak było od samiuśkiego początku, więc to chyba nie jest mnoja wina... A ta firma jest rzeczywiście beznadziejna... Moja siostra kupiła sobieodtwarzacz mp4, który również się spieprzył. Oddała do naprawy, przysłali jej nowy po jakimś miesiącu żmudnego czekania, całkiem inny... Ale on również na samym starcie się zepsuł... Przy facecie, który "zreperowany" odtwarzacz nam oddawał... ;/ Masakra, skoro są kiepską firmą, to niech robią kiepskiej jakości odtwarzacze, ok. Ale niech one chociaż grają! Bo jednak te 100zł. piechotą nie chodzi. Błagam o pomoc, bo ja już nie wiem, co mam robić!