mam taki specyficzny problem:arrow: a zaczynając od początku to było tak: niedawno po raz koleiny włamano mi się do garażu stojącego przy moim mieszkaniu i chciałbym tam zamontować alarm, włamanie było przez okno:cry:. myślałem nad zmontowaniem alarmu ale z kamerą (podejrzewam jednego gościa do to juz jego kolejne włamanie na moją posesję. kiedyś nawet go zobaczyłem ale mi uciekł) gdybym przedstawił na policji nagranie z jego osobą to może miał bym wreszcie spokój.
obmyśliłem to tak: czujnik ruchu, sygnalizator dźwiękowy, lampa oświetleniowa, kamera.
problem: jak podłączyć kamerę żeby zaczynała nagrywać wraz z początkiem włamania (oświetlenie i alarm włączy się z opóźnieniem aby on juz mógł wejść do środka), jak nagrywać, jaką kupić kamerę?
obmyśliłem to tak: czujnik ruchu, sygnalizator dźwiękowy, lampa oświetleniowa, kamera.
problem: jak podłączyć kamerę żeby zaczynała nagrywać wraz z początkiem włamania (oświetlenie i alarm włączy się z opóźnieniem aby on juz mógł wejść do środka), jak nagrywać, jaką kupić kamerę?